25.07.2011

Sundays at Tiffany's

Wauw.. Er der andre end mig som er vild med Alyssa Milano? Til dem som ikke ved hvem hun er, så er hun nok mest kendt som Phoebe i Heksene fra Warron Manor (Charmed)
Hun er så smuk og hun er en virkelig god skuespiller..
Jeg så filmen i sidste uge om aftenen på tv3puls og jeg var lidt spændt på hvordan den var, da jeg synes fantasivenner er ret interessante! :)
Men wauw, Michael som er hendes fantasiven, jo tak, ku godt!

Filmen er meget simpel. Som barn (5-10 årige) kan man have en fantasiven, hvis man har brug for det, der har pigen Jane, på hendes 10 års fødselsdag, på tidspunktet hun blev født, da er Michael nødt til at tage af sted - hvilket ødelægger hende for en tid. 20 år efter har Jane et godt liv, hun arbejde ri et teater, er forlovet med en skuespiller (som vist er lidt selvglad!) og lige pludselig opdager Michael at man kan se ham, hvilket må betyde at Jane endnu en gang har brug for ham - men hun skal også lige overbevises om at det virkelig er ham! Det er en sød romantisk film, hvor det bl.a handler om at finde sit livs kærlighed... suk :)
Den blev genudsendt i kørdags, og det er virkelig en film jeg synes andre skal se, den er så sød og god, den er bare dejlig!! :) WATCH IT :D

Traileren kan ses her
http://www.youtube.com/watch?v=mehVK299lxM

Ingen kommentarer: